nuff

Wednesday, 27 August 2014

SYIRA TURNS 8

Termakbul hajat Syira nak celebrate birthday tahun nie. Dah beberapa tahun birthday dia jatuh pada bulan puasa je. Dari bulan puasa lagi dia dh bagi hint nak buat majlis. Majis kecik2 je..Bajet dh burst gara2 insurans bodoh..ha..ha..lain kalilah aku citer pasal tu. Lepas discharged hospital, terus pg beli hadiah budak nie. Takdelah surprise mana pun sbb dia sendiri yg pilih nak apa. Siap suruh balut pulak tu..layan ajelah sbb dia dh sentap gara2 merayau satu Palm Mall tak jumpa apa yg dia nak.

Bangun pagi2 terus cari hadiah nak bukak. Macam surprise sangat je..
Kerahan tenaga
 Kepenatan...makan dulu...
 Double celebration
 1 Ogos - Nur Izzati Syahirah & 7 Ogos Danish Nur Hakimin
Mengemas tak siap2 duk layan Hindustan. Sejak kuar hospital, badan lemau sikit. Nak memasak pun malas. So, order jelah. En Suami pun tak tau aku duk mengorder jek makanan. Dia ingat aku tau order pizza je kot...Syabas...boleh amalkan selalulah..
 Nugget ngan hot dog je yg aku sediakan. Amboi...kenapa malas sangat nie.


Birthday girl nak frozen kek. Ni pun last minit order. Sedap..russian coklat cake. Order kat instagram jek..@onepiecebakery. Delivery sampai ke depan pintu rumah. Memang senanglah sangat kerja aku.




 Siap request buat tocang ala2 Elsa. Majlis utk famili terdekat je pun. 




Amboi dah besar anak dara ibu nie. Rasa macam baru semalam je Ibu lahirkan Syira. Sekejap je anak Ibu nie dh besar. HAPPY 8TH BIRTHDAY SAYANG..Ibu doakan Syira dikurniakan kesihatan yg baik, dipanjangkan umur, berjaya di dunia dan akhirat dan semoga Syira menjadi anak yg baik dan dapat berbakti pada Ibu & Ayah..Ayah, Ibu dan Abg LOVES U SO MUCH..