nuff

Friday, 19 May 2017

JALAN2 KE MITSUI OUTLET PARK

Baca tajuk pun dah pening kan belum lagi baca entry..Ok ini pun kejadian lama jugak..Selalu kalau nak naik flight mesti ternampak Mitsui Outlet Park ni...so setiap kali nampak memang aku dan En Suami cakap nanti kita singgahlah...So kebetulan hari tu cuti memang nak bawak anak2 berjalan. Faham2lah kat Seremban ni apa yang ada je pun..So kesinilah kami akhirnya...itupun macam konpius2 jugak dengan location Mitsui...tapi alhamdulillah sampai jugak..


Yeay...sampai jugak..
Hasil carian imej untuk mitsui kl
Sumber:Google
Hasil carian imej untuk mitsui kl
Sumber:Google

Misi kali ni memang lebih nak mencari barang En Suamilah..Kebetulan masa pergi ni memang tengah offer. So memang puashati sangat sebab Levi's kat sini yang harga 200++ semuanya ada less sampai boleh dapat 100++ sehelai. So memang agak rambang mata jugaklah En Suami memilih. Faham2 ajelah orang lelaki yg jarang membeli ni...sekali membeli memang jenuh jugak duk menunggu dia memilih. Kejap duduk...kejap berdiri...
Penat dia duk mengikut...alih2 suruh belanja aiskrim sambil tolong jaga barang. Masa ni si bujang tengah memilih kasut...so mak dia kena ikut sekali sebab nanti dia ketuk ayah dia yang mahal2 je. Kot dia pandai jaga barang takpelah...Ha..ha...nampak sangat 'kede' Ibu kau nie..
Outlet2 yang ada banyak lebih kepada barangan lelaki...Memandangkan aku pun tak target nak beli apa maka ke kedai coklatlah nampaknya. Balik2 rumah rasa menyesal jugak sebab beli coklat sikit sangat. Sedap pulak tuhhh...
Sempat jugak singgah foodcourt kat sini. Seriusly aku ngan En Suami ni ada satu tabiat yang sama. Setiap kali kitaorg pergi foodcourt benda pertama yang kita org tengok ialah penyedia makanan..pastu tengok nama kedai..kadang2 kat foodcourt ni pekerjanya org Indon tapi tokey cina...Faham2lah bab makan minum nie...tak mau ada rasa was2..

Sorang makin gebu..sorang makin slim..
Senyum lebar masing2 dah dapat habuan yer..Ibu kau je tak berapa nak senyum sebab belum dapat 'ketuk' ayah korang. Standby ya En Suami...