nuff

Wednesday, 30 August 2017

OUR 39TH BIRTHDAY

Bersiaran lagi walaupun lately busy dan penat sikit. Tak habis berkejaran ke sana sini. So emosi pun macam roller coaster jugak...kadang2 ok...kadang2 ke laut jugak. Hmmm...entahlah..Sibuk nak jaga hati orang sampai hati sendiri pun entah orang peduli ke tidak.  So sebelum aku merepek2 benda2 yang tak sepatutnya mehlah layan gambar2 lama jugak. Lama terperap sampai lupa nak publish..
Disebabkan kekangan masa baru dapat sambut birthday En Suami bulan April yang lalu bersekali birthday Pn Blog pada Mei yang lepas. Takdelah sambut beria jugak sebab cuma pergi makan2 aje..Order kek pun sepotong sorang siap tapau sebab tak habis makan pun.

Harta dunia akhirat yang ada. Ni pun macam roller coaster jugak. Banyak bercakar dari berbaik macam nie..Lakonan semata2 nie.
Makan kat Resipi Rahsia ni mmg mahal sikit. Tapi berbaloi2...nak muntah kekenyangan. Tu yg kek 2 slice pun tak terhabis nak makan.



Terima kasih jugak atas ucapan dan doa kalian buat sis kat fb n wassap. Sorry tak sempat nak balas satu2..tapi semuanya sis baca walaupun ada yang sesetengahnya sis tak kenal pun. Semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah dan berada dalam lindungan kasih sayang Allah selamanya..Amin...